Agnetha Lagus

Vad är dina arbetsuppgifter, beskriv en vanlig arbetsvecka?
Det finns inga vanliga dagar på jobbet. Men det finns dagar som liknar varandra, eftersom vi har vissa rutiner som vi följer varje dag. Dagarna brukar börja med att jag kommer till jobbet till klockan 7 och tillsammans har vi en gemensam morgonsamling och går igenom vad som kommer att ske under dagen och vad som behövs göras. Jag arbetar ganska mycket administrativt inom driften med bland annat att behandla felanmälan, mejl och planering.

Vad är det bästa och mest givande med ditt jobb?
Det bästa är nog det fria ansvaret och att jag ständigt känner att jag lär mig något nytt. Men även den familjära stämningen vi kollegorna har emellan och att alla vi värnar om trivseln på arbetsplatsen.

Hur ser du på framtiden för Kommunfastigheter i Knivsta?
Då Kommunfastigheter i Knivsta äger, förvaltar och sköter kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar och Kommunen är en av Sveriges snabbast växande Kommuner. Så gör det att vi i takt med att antalet invånare i kommunen växer så ökar även behovet av kommunal service.

Jag tror att detta bara är en början på en fortsatt växande resa för organisationen inom bland annat nyproduktion som passivhus och förvaltning av de befintliga bestånden.

Varför ska man börja arbeta hos Kommunfastigheter i Knivsta?
Det finns möjlighet till arbete på flera olika arbetsområden som ger oss anställda möjligheten att utforska och lära oss nya värdefulla erfarenheter.

Roll på företaget: Driftkoordinator